Tilbage til Alle begivenheder

Seitei Iai og Jodo Seminar og Graduering


Så skal der trænes! Det er med stor glæde, at Akiyama Budokai i Vissenbjerg indbyder til Danmarks første seminar i Zen Nippon Kendo Renmeis Iaido og Jodo! Dertil er det med stolthed og taknemlighed, at vi kan sige, at tre virkelig dygtige budoka har tilbudt at undervise og bedømme gradueringer: Vi byder velkommen til Anna-Lena og Jesper Waldestål samt Leif Sunje fra Sverige.

  • Tid: D. 16.-17. marts 2024.
    Første træning er lørdag kl. 10, og vi slutter søndag kl. 15. Der er mulighed for ankomst allerede fredag d. 15. Der er mulighed for graduering søndag.

  • Sted: Vissenbjerg Skole, Søndersøvej 14, 5492 Vissenbjerg, Danmark.

  • Overnatning: På skolen (gratis) eller på Vissenbjerg Storkro 100 m derfra. Vi har forhandlet særlig pris for weekenden. Overnatning på skolen sker i klasselokaler, ikke i træningssalen. Medbring selv alt grej til sovepladsen. Bygningen aflåses, og sværd låses yderligere inde i et rum.

  • Spisning: Prisen indeholder frokost begge dage samt aftensmad lørdag. Vi har adgang til skolekøkkenet; medbring, hvad du vil spise til morgenmad og drikke undervejs. (Der er to supermarkeder lige i nærheden.)

  • Pris: DKK 650, som skal betales inden lørdag d. 15. Betalingsinformation fremsendes, når du har indsendt formularen herunder.

Tidligere begivenhed: 9. marts
Harucup Begynders Taikai
Senere begivenhed: 30. marts
Generalforsamling