Dojo Portræt, Kilikai: Frederiksberg Kendoklub Afsnit 1

  • Alder: Anden yngste klub i Danmark

  • Størrelse: GDPR

  • Navn: 桐会 (Kilikai): Navnet for en gruppe af kejsertræ

  • Antal trænere: 2

  • Website: http://www.kilikai.dk

  • Træningsfrekvens: to gang i ugen

  • Træningsniveau: Mudansha med og uden bogu

Hvorfor hedder klubben Kilikai? KiliI Østasien er kejsertræ meget specielle og har mange gode og hellige betydninger. Det var Momo som valgte det, fordi Kili træet vokser i jorden efterladt fra en brand; noget smukt der kommer fra nogen trist. Det er en anerkendelse af de stiftende træneres tragiske kendo fortid, og minder klubben om at Kilikai skal være en dojo for alle.

Ulv Foerlev startede kendo som en fødselsdagsgave til sin gode ven Peter Christian. Han er næstformand for klubben og tænker meget om hvornår vi kan gøre Kilikai til den mest inklusive kendoklub i Danmark. 

Elias Englund er 15 år og var den yngst medlem fra sidst sæson. Han er en naturlig leder og altid glad at prøve nogen nyt! 

Zacharias og Christopher startet kendo sammen i August. De er begge 13 år. De glæder dem at bestå deres bogu prøve, så de kan få tæsk af Ib-sensei. 

Roar O’Gara er 11 og er Kilikais yngst medlem. Han er meget seriøs om kendo og har en stor ”fighting spirit”. Hans far træner HEMA, som ikke tager imod børn, så nu har Roar fundet sin egen kampsport.  

Lorena Cruzo har altid været nysgerrig om kendo, men besluttede sig for endelig at prøve det, fordi Kilikai har en kvindelig sensei. Hun sidder i bestyrelsen. 

Peter Hansen startede kendo med sin kone Lorena. Han er Kilikais kasserer.  

Valentin Skokov er fra Estonia. Han havde trænet HEMA i seks år, før han startede kendo, og bringer alle sine gode kamperfaringer med sig. 

Elise Xiong startede med at træne i Beijing. Hun er 6kyu og tilmeldte sig klubben for både at fortsætte med kendo og finde gode venskaber.  



DKF Secretary